Cropped landscape
Belföld
Angard: Nem maradnak erők az ellenzéki oldalon
2018-10-3121:52
Egy moderátor: M. Dobos Marianne. A téma: Demeter Mártát feljelentette a Fidesz hivatali visszaélés vádjával. Milyen hatást gyakorolhat a képviselőnő ügye az LMP-re? Négy vitapartner: a pást baloldalán Nagy József, a 24.hu újságírója és Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője, a jobboldalon pedig Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője és Nagy Ervin filozófus, a PolgárPortál.hu főszerkesztője. 
Demeter Márta legutóbbi botránykeltése kapcsán Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője arról beszélt, jelenleg a legrosszabb formáját futja az LMP. A párt népszerűségének az sem tesz jót, hogy az egyik társelnöke korábban az MSZP-ben politizált - tette hozzá.

Gajdics Ottó a képviselőnő alkalmatlanságát emelte ki a történtekkel kapcsolatban. A Magyar Idők főszerkesztője szerint ugyanis magától értetődő lett volna, hogy Demeter Márta politikai támadását az ismeretszerzés előzze meg.
Nagy József szerint az események után a parlamenten kívülre szorulhat a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnökének pártja - akárcsak a Jobbik. A 24.hu újságírója a műsorban kifejezésre juttatta azt is, viccpártnak tartja a politikai erőt.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ