Cropped landscape
Belföld
Budai Gyula: Gyurcsány Ferenc csak abnormális témákkal tud a sajtóba kerülni
2018-10-2920:24
A Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc Czeglédy Csaba ügye miatt akart kicsinyes bosszút állni, amikor a parlamentből kivonult Budai Gyula eskütétele alatt. Erről maga a Fidesz országgyűlési képviselője beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.
A politikus szerint a volt miniszterelnököt az Altus-nyomozás is bosszanthatja, hiszen a Nemzeti Bank alaposnak találta Budai Gyula vonatkozó bejelentését és fel is jelentette a céget. 
Budai Gyula a műsorban emlékeztetett arra is, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra sem támogatja a határon túli magyarok szavazati jogát.

Velkovics Vilmos felvetésére a képviselő azt is elmondta, hogy Simonka Györgyöt megilleti az ártatlanság vélelme, annak ellenére, hogy az Országgyűlés felfüggesztette a mentelmi jogát. Budai Gyula hozzátette, annak ellenére, hogy az ellenzék megpróbál politikai ügyet kreálni, továbbra is jogi kérdésről van szó.

A parlamentben Balog Zoltánt váltó kormánypárti politikus Demeter Mártával kapcsolatban is kifejtette véleményét, elmondva, hogy támogatja az LMP-s politikus kizárását a honvédelmi és rendészeti bizottságból.

Teljes beszélgetés: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ