Cover
Belföld
Őszintén: Bayer Zsolt nem szól bele a gyermekei mindennapjaiba
2018-10-2822:07
Három műsor, néhány újságcikk, egy kis horgászás, és egy dublini kiruccanás. Mindez egyetlen héten. Még Bayer Zsoltnak is sok, ráadásul úgy, hogy az ECHO TV kamerái sem hagyják békén. Az Őszintén című műsorunkban ezen a héten is Bayer Zsoltot mutatjuk be.
Bayer Zsolt elmondta, hogy ő soha nem szólt és nem is fog beleszólni a gyermekei dolgába. Nem akarja, hogy őt kövessék a pályán. Egyébként is mindig is színész szeretett volna lenni, ami – egy katonasági behívónak is tulajdoníthatóan – végül nem jött össze.  
Felvételiztem a Színház- és Filmművészeti Főiskolára többször is, nem vettek fel, aztán kaptam egy két évre szóló behívót, amitől annyira megijedtem, hogy sebtiben elmentem az ELTE-re. Nem akartam úgy katonának menni, hogy fel sem vettek sehova, mert féltem, hogy akkor örökre elveszek
- hangsúlyozta a publicista. 

Természetesen a napi lapszemlézés sem marad ki soha a publicista életéből. Mindig az ellenzéki portálokkal kezdi az olvasást, azért mert ezeket utálja a legjobban. Kifejezetten gazemberek azok, akik ezt csinálják - mondta Bayer Zsolt.

A kultúra mellett, Bayer Zsolt másik kedvenc témája a feministák ténykedése a hétköznapokban. "Attól lesz nő egy nő, hogy például nem megy el ketrecharcolni. Egy nő ne bokszoljon, egy férfi pedig ne menjen el szinkronúszónak. Ma a feminizmus csak extrém marhasásokban nyilvánul meg" - szögezte le a publicista. 
Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Őszintén
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ