Cropped landscape
Belföld
Troll: Ez nem néppárosodás, hanem szánalmas agónia
2018-10-2621:56
A Jobbik október 23-i nemzeti ünnepünkön bojkottot hirdetett a közmédiával, valamint a Fideszhez közelálló médiumokkal szemben. Az a nap sokat elárult a Jobbik állapotáról, a pártelnök dühöngve ordibált a színpadon, a fizetett pártalkalmazottak „hirtelen felindulásból” tüntettek a közmédia épülete, majd a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt, vegzálták a riportereket, tojással megdobálták a rendőröket, miközben demokráciát és sajtószabadságot követeltek. Troll című műsorunkban elhangzott, a „spontán” tömegfelháborodást személyesen Szaszi, azaz Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója felügyelte, a tojások pedig parancsszóra repültek. A jobbikos nemzeti ellenállás e mélypontjáról is beszélgetett Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa, Kobza Miklós újságíró és Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
A Jobbik fizetett pártalkalmazottai tulajdonképpen ellopták a show-t Hadházy Ákos elől. A függetlenként politizáló országgyűlési képviselő és társai csak később értek oda az MTVA Kunigunda utcai székházához, mint az odabuszoztatott jobbikos frakciótanácsadók. Pindroch Tamás úgy fogalmazott,
tulajdonképpen szerveztek egy „osztálykirándulást” az MTVA épületéhez.
Rájuk, a fizetett pártalkalmazottakra mondta Sneider Tamás párelnök, hogy „sokkal többen vagyunk, mint korábban bármikor” – emelte ki Kobza Miklós.

Az alpári tüntetésen aztán bebizonyosodott, hogy az egyik legfontosabb ember a Jobbikban, vagyis Szabó Gábor pártigazgató mozgatja a szálakat, hiszen csak akkor repülhetett a tojás, amikor arra már „a Szaszi engedélyt adott.”
Olyan az egész, mint egy hülyegyerekek gyülekezete, akiknek ott a Szaszi majd tanácsokat ad és a fáról megmondja, mikor kell dobni a tojást
– jelentette ki Pindroch Tamás.

Szarvas Szilveszter utalva arra, hogy korábban az oligarcha Simicska Lajos pénzelte a Jobbikot hozzátette: a tojást is Lajos fizette, csak ezt itt most el kellett dobálni.

Kobza Miklós az agónia legvégének nevezte azt, amikor egy párt bojkottot hirdet bizonyos médiumokkal szemben. Pindroch Tamás a bojkott kapcsán emlékeztetett, néhány éve Vona Gábor volt Jobbik-elnök az RTL Klubot akarta behinteni sóval, de manapság oda már jókedvűen megy be.

Kobza meglátása szerint az, hogy a Jobbik egyre mélyebbre süllyed nyilvánvalóan dühöt vált ki a párton belül, de ez a harag teljesen érthető, hiszen tönkrement a párt, mindemellett le kell szögezni, ezt ők saját maguknak okozták.
Ha nem lett volna ennyire elvtelen a Jobbik politikája, akkor most nem itt tartana
– tette hozzá.

E szavakkal egyetértve Pindroch is úgy véli, a jobbikosok leginkább magukra lehetnek dühösek, amiért ilyen mélységekbe jutott a pártjuk.
A teljes adás:
ECHO TV – A nemzet hangja – Troll 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ