Cropped landscape
Belföld
Jövőre eldől, a magyar városok tovább fejlődnek-e
2018-10-2614:28
A saját önazonosságtudatunk megőrzését is jelenti, ha kiáll a kormány a migráció ellen – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy kaposvári fórumon. Gulyás Gergely kiemelte, a kormány tovább folytatja Magyarország településeinek támogatását, így felzárkóztatva az életszínvonalat a nyugati országokhoz. Szita Károly, Kaposvár polgármestere hangsúlyozta, a jövő évi választások tétje, hogy a magyar városok tovább fejlődhetnek-e, vagy a migránsokra kell költeni a forrásokat.
Rekordalacsony szintre került Kaposváron a munkanélküliek száma, a somogyi megyeszékhely pedig folyamatosan fejlődik. A Németh István Program keretében mintegy 183 milliárd forintot fordítanak óvodák, bölcsődék, iskolák modernizálására és az infrastruktúra fejlesztésére. 

Következő év végéig beruházásainknak a 90 százalékát be is fogjuk fejezni. Ebben vannak ipari park bővítések, egy gyors út, a 67-es gyorsút, nagyon sok intézményt felújítottunk. Mind azt a célt szolgálta, hogy jobban lehessen itt élni és azt a célt is, hogy a befektetőknek még vonzóbb legyen Kaposvár
– jelentette ki Szita Károly polgármester. 
 
A politikus kiemelte: az Európai Parlamenti választásokon múlik, hogy tovább fejlődhet-e a város és hazánk. 
 
A gyűlésen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter felhívta rá a figyelmet, egész Magyarország sorsa múlik az őszi választáson.
ECHO TV - A nemzet hangja – Híradó 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ