Cropped landscape
Belföld
Informátor: Az ellenzék egy újabb nemzeti ünnepen vallott totális kudarcot
2018-10-2620:55
Mindaz, ami október 23-án történt a bizonyítéka annak, hogy az ellenzék egyetlen nemzeti ünnepről sem tud tisztességesen megemlékezni. Dühítő, hogy több ellenzéki felszólaló – köztük Gyurcsány Ferenc – is párhuzamot próbált vonni 1956 és 2018 között és hangoztatta, az akkori kommunista vezetés olyan volt, mint a mostani Orbán-kormány. Informátor című műsorunk adásából kiderül, az ellenzéket nem nagyon zavarja össze a történelem és a valóság. Ami biztos, október 23-a az ellenzéknek évek óta csak az izzadságszagú vergődésről szól, s nem történt ez másképp idén sem. 
Riporterünk, Bohár Dániel október 23-án többek között a napjainkban folyton „diktatúrázó” Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnököt is próbálta szóra bírni, de a DK elnöke elmenekült az olyan kérdések elől, miként emlékszik vissza 2006 véres őszére. 
Ami biztos, 12 évvel a szemkilövetések után Gyurcsány nem mutat megbánást és mint az a DK szóvivője, Gréczy Zsolt tájékoztatásából kiderült, ez nem is fog egyhamar megtörténni. 
Egy szánalmas puccskísérletet hajtott végre a Fidesz a törvényesen megválasztott kormány ellen, bűncselekmények sorát követték el
– nyilatkozta Gréczy Zsolt. 

Az Informátorban elhangzott, 
2006 őszén emberi életek mentek tönkre, Gyurcsány pedig mind a mai napig csak jópofáskodik és kerülgeti a forró kását.
Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője adásunkban felhívta rá a figyelmet, most már kilencedik éve békében lehet ünnepelni október 23-án. 

Emlékezhetünk a 2006-os eseményekre, amikor Gyurcsány Ferenc az ünneplő tömegbe lövetett, veretett meg, börtönöztetett be és hurcoltatott meg
– nyilatkozta a politikus.

Nacsa Lőrinc szerint október 23-án az egész ellenzék ismét leszerepelt. Visszataszítónak nevezte, hogy a forradalmárok emlékét az ellenzékiek a belpolitikai érdekeik mentén próbálják feleleveníteni.
 
Október 23-án szörnyen kellemetlen volt látni azt a néhány megmaradt jobbikost, ahogy a Magyar Rádió egykori épületénél nyüglődött, az összellenzéki vergődésre pedig nem is nagyon lehet szavakat találni.

Mindenesetre elmondható, az ellenzék egy újabb nemzeti ünnepen vallott kudarcot. Nem maradt nekik más, mit az üzenet nélküli beszédek, a fizetéssel járó provokációk és tenyérben ragadt záptojás

Teljes adás: 
ECHO TV – A nemzet hangja – Informátor 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ