Cropped landscape
Belföld
Gyurcsány legutóbbi akciója őszödi mélypontját súrolja
2018-10-2614:58
Gyurcsány Ferenc, vagy ahogy sokan ismerik, az őszödi böszme legújabb politikai akciója keretében egy éjszakát töltött a Kossuth téren, hogy így fejezze ki a szolidaritását a hajléktalanokkal. Reméljük, a politikai haszonszerzés mellett a budai villáját sem felejtette el bezárni – írta a Figyelő. 
A Láriferi által vezetett Demokratikus Koalíció politikusai tegnap az utcán töltötték az estét, a Parlament előtt. A figyelemfelkeltő akció a szerintük diktatórikus kormány ellen irányult. Orbán Viktor miniszterelnök mesterterve ugyanis az, hogy a totális hatalom kiépítése érdekében nem hagyja az utcán megfagyni a szerencsétlenül járt embereket.

Gyurcsány és csapata szerint a szabadság viszont azt jelenti, hogy hagyjuk a hidegben és a mocsokban ezeket az embereket. Arról már ne beszéljünk, hogy a többség számára ez mivel jár (közegészségügyi kockázattal többek között), mivel a bukott miniszterelnök jó ideje nem ismeri már a többség fogalmát.

A kisebbség jelen esetben a hajléktalanokat jelenti. Az intézkedés ugyan szigorú, de hosszútávon hasznos mind a hajléktalanok, mind a városlakók számára.
Gyurcsányék meg a fene nagy „diktatúrában" tüntettek tegnap este, majd ma reggel mindegyik hazament a maga kis lakásába. Ferencünk pedig a villájába, s ma este a kényelmes ágyában talán majd arról álmodik, hogy sikerül újra bemászni a törvényhozásba, most a hajléktalanok hátán.

Figyelő

Az éjszaka sikerült szétrollkodni Gyurcsány Ferenc virrasztását, akinek ezt követően kicsit furcsán remegett az arca. Egyebek között erről is szó esik Troll című műsorunk következő adásában. 
Troll 21.10-től az ECHO TV műsorán
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ