Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub 2.0: A Merkel és Macron vezette erők kudarcra vannak ítélve
2018-10-2505:55
1956 a pesti srácok, a magyar melósok, a kétkezi munkások forradalma volt, nem pedig egy olyan elité, akiknek az utódai ma ott ülnek Brüsszelben, vagy éppen a magyar baloldalban politizálnak - mondta Falusi Vajk, az ECHO TV Sajtóklub 2.0 című műsorában. A 888 publicistája szerint a baloldali ellenzék mindenfajta nemzeti ünnepet szeretne a maga oldalára állítani.
Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója kiemelte: örömteli, hogy az október 23-i rendezvényen rengeteg fiatal vett részt, hiszen hatvankét évvel ezelőtt is a fiatalok ragadtak fegyvert. Hozzátette: 1956-hoz hasonlóan most is egy birodalommal áll szemben egy szuverén állam, csak azt most Szovjetunió helyett Európai Uniónak hívjak. 
Oláh Gellért párhuzamot vont Orbán Viktor ünnepi beszéde és a közelgő EP-választások között. Szerinte a választásokon a hazaszerető embereknek kell győzedelmeskedniük a brüsszeli bürokraták fölött. Mint mondta: a Merkel és Macron vezette erők eleve kudarcra vannak ítélve.

Dezse Balázs szerint bár a brüsszeli erők erősebbnek tűnhetnek, a magyarok kezében több fontos fegyver is van, amiket ők nélkülöznek: a nemzet, a haza és Isten.
Ők abban gondolkoznak, hogy a fiúgyermeküket nem édesapának nevelik például, hanem elmagyarázzák nekik, hogy ha szeretnének, ők is lehetnének terhesek. Illetve a demográfiai problémákat betelepítéssel és illegális migrációval szeretnék megoldani
- fogalmazott.

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub 2.0
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ