Cropped landscape
Belföld
Hadházy Ákos újabb tüntetést hirdet
2018-10-2519:16
Újabb tüntetést hirdetett meg az MTVA székháza elé december 9-ére Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő szerint az európai ügyészség kikényszerítése alapvető fontosságú hazánk szempontjából, és a § demonstrálók azt is ki fogják kényszeríteni, hogy számoljon be erről a Magyar Televízió – hangzott el televíziónk Híradójában.
Hadházy Ákos korábban azt mondta: ha sikerül egymillió támogató aláírást összegyűjteniük, akkor a kormány csatlakozni fog az Európai Ügyészséghez, ami a korrupció visszaszorítását eredményezi majd. A politikus arról is beszélt, nem vállal felelősséget azért, hogy az általa meghirdetett október 23-ai tüntetésen a tiltakozók megdobálták a köztelevízió székházát.
Természetesen emberek indulataiért nem tudom vállalni a felelősséget. Az, hogy oda kellett menni a székházhoz, és megpróbáltuk elérni azt, hogy az MTVA elmondja a hírekben azt, hogy miről szólt ez a tüntetés, azt minden további nélkül vállalom, és vállalni is fogom, el fogunk oda még egyszer menni, addig, amíg a Magyar Televízió, idézőjeles közszolgálati televízió el nem kezdi azokat a híreket is elmondani, amelyek kellemetlenek a kormány számára
– jelentette ki csütörtökön Hadházy.

ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ