Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: '56-ban Magyarország szembe fordult az igazságtalansággal és néhány hétre eljött a paradicsom
2018-10-2221:52
Nem térhet vissza ez az erkölcstelen, hataloméhes, gyűlölködő, gyülevész had, amelyik elszólja magát és Molotov-koktélokról,meg erőszakról ábrándozik - hangzott el az ECHO TV Sajtóklub című műsorában. 
Listázni és büntetni akar. Magyarország történelem ugyanakkor nem erről szól. 1956-ban hazánk - bár semmi realitása nem volt -, de szembe fordult az igazságtalansággal és néhány hétre paradicsom volt Magyarországon - fejtette ki Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.
Bencsik hozzátette: az ellenzéket nem érdekli más, csak a gyűlölet. Orbán Viktort idézve úgy folytatta: jobban gyűlölnek minket, mint amennyire a hazájukat szeretik. Éppen ezért nincs joguk és nem is szabad engedni, hogy beleszóljanak a sorsunkba - fogalmazott. 
Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa szerint Hódmezővásárhely az iskolapéldája annak, mi történne, ha az ellenzék győzne. Fél év alatt összeomlott a Csongrád megyei város és nem azért, mert Lázár János és a fideszes többségű városvezetés betart Márki-Zay Péternek, hanem mert ez az ember egy szóhuszár, aki az égvilágon semmihez nem ért. Soha semmit nem vezetett, az előző munkahelyéről pedig – ellentétben azzal, amit állít – részben elbocsájtották - tette hozzá. 
Szentesi megemlítette a másik Csongrád megyei polgármestert, Botka Lászlót, akinek a munkatársait - a kabinetfőnökét és az alpolgármesterét - ítélték el, mert illetéketeken személyeknek adtak parkolóbérletet. Idesorolta a szülővárosában történteket is. Elmondta: a szocialista vezetésű Szentesnek mintegy hatszáz millió forintot kell kifizetnie a Petőfi Szálló felújításával kapcsolatban a bíróság elsőfokú, nem jogerős döntése értelmében. 

Csongrád megye az utolsó jelzése annak, mi történik, ha engedjük hatalomra jutni az ellenzéket. Ellopnak és bedöntenek mindent, illetve visszaélnek a hatalmukkal - közölte. 

A teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ