Cropped landscape
Belföld
Angard: A tüntetőket az Orbán-fóbia tartja össze
2018-04-2518:54
Márki-Zay Péter, tüntetés, április 8.
Egyetlen dolog tartja össze a tüntetőket és az nem Márki-Zay Péter, hanem az Orbán-fóbia - jelentette ki az ECHO TV Angard című műsorában Gajdics Ottó. Pusztán az, hogy ezek az emberek utálják az Orbán-kormányt, kevés ahhoz, hogy az elmúlt hetek tüntetéseiből bármiféle politikai mozgalom kinőjön - fogalmazott a Magyar Idők főszerkesztője. 
Nem tudott felállni az április 8-án kapott gyomrosból az ellenzék. Szavazóik pedig hétről-hétre az utcán keresnek vigaszt. 

Nagy Attila Tibor a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője úgy látja, a múlt heti tüntetésen már megjelentek egy új ellenzéki pártnak a csírái. Szerinte az új tömörülés vezetője Márki Zay Péter lesz. 

Nagy József a 24.hu újságírója is hiteles figurának gondolja Márki-Zayt, ugyanakkor szerinte még nem lehet tudni, mi lesz a szerepe a hódmezővásárhelyi polgármesternek az ellenzéki oldalon. 

G. Fodor Gábor a 888.hu főszerkesztője úgy látja, van egy nyugodtság, egy stabilitás iránti vágy az emberekben, és van egy hangos kisebbség, és az ezt felerősítő médiazaj, amely úgy állítja be az eseményeket, mintha forrongana az ország. 

Gajdics Ottó a Magyar Idők főszerkesztője szerint egyetlen dolog tartja össze a tüntetőket, és az nem Márki-Zay Péter, hanem az Orbán-fóbia. Ez a gyűlőlelet pedig kevés ahhoz, hogy az elmúlt hetek tüntetéseiből bármiféle politikai mozgalom kinőjön - tette hozzá. 

A teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ