Cropped landscape
Belföld
Troll: Az Index a Mátrixban él
2018-04-0619:03
illegális migráció, Troll, brüsszel, terrortámadás, párizs
Párhuzamos valóságot épít a balliberális sajtó - mondta Boros Bánk Levente az ECHO TV Troll című műsorában annak kapcsán, hogy Index szerint nem lett veszélyesebb hely Nyugat-Európa a migránsoktól. A Médianéző ügyvezetője szerint nem lehet megvezetni az embereket, mert mindenki látta, a terrorcselekmények elkövetői egytől-egyig migránsok voltak. 
Azok, akik szerint nem lett veszélyesebb hely a migránsoktól Nyugat-Európa, azokat egy hétre a brüsszeli no-go zónába költöztetné Pindroch Csaba a Figyelő munkatársa. 
Mindeközben azt hazudják, hogy Magyarországon a bűncselekmények száma emelkedett és magasabb, mint Svédországban vagy Bécsben. Csakhogy a statisztikák, pont ellentétesek - fejtette ki Szarvas Szilveszter a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese. 
Egy alternatív valóságot építenek, de nem lehet átverni az embereket, mert mindenki látta, hogy hány terrorcselekményt követtek el az elmúlt években, és az elkövetők kivétel nélkül migránsok voltak - magyarázta Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője. 
 
A teljes beszélgetés: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ