Cropped landscape
Belföld
Tuzson Bence: Erős családokból erős nemzet
2018-02-2118:02
tuzson bence, demokrata, soros-szervezet
Kemény munkával sikerült visszaszerezni az ország önrendelkezését. Sajnos azonban ellenfeleink nem ebbe az irányba akarják továbbvinni hazánkat. Márpedig ha Magyarország nem tud szabadon dönteni, akkor ki lesz szolgáltatva másoknak, a különböző érdekcsoportoknak, onnantól kezdve pedig már csak egy lépés, hogy politikai kérdésekben is diktáljanak neki – mondta a Demokrata mai számában megjelent interjúban Tuzson Bence.
A kormányzati kommunikációért felelős államtitkárt a Stop Sorosról, a „homo sorosensusról” és az ENSZ vitaanyagának veszélyeiről is kérdezték. "A migrációs csomag rögzíti, hogy a gazdasági migráció jó folyamat, ami a világ és Európa számára pozitív és támogatandó" - fogalmazott az ENSZ-csomagról Tuzson Bence a Demokratának.

"Ezen az alapon emberi jogként tekint a helyváltoztatás jogára, támogatja, hogy könnyebben lehessen átmenni egyik országból a másikba, de tartalmazza az NGO-k bevonását is ebbe a folyamatba. Ez tipikusan azokra a Soros-szervezetekre vonatkozik, amelyek veszélyt jelentenek" - mondta a Demokratának az államtitkár, hozzátéve, hogy jelen formájában ez az anyag elfogadhatatlan, meg kell változtatni, mert Magyarországnak az az érdeke, hogy olyan határozat szülessen, ami nem migrációpárti, hanem migrációellenes - olvasható a Demokrata szerdán megjelent számában.

Demokrata
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ