Cropped landscape
Belföld
Plusz-mínusz: „Európai birodalomépítés zajlik”
2018-02-2107:13
Európai birodalomépítés zajlik – ezt a témát hozta Plusz-mínusz című vitaműsorunk keddi adásába Vésey Kovács László a Pesti Srácok újságírója. Balogh Gábor, az Alfahír főmunkatársa a műsorba „jó hírnek” hozta, hogy a kormány 900 millióval támogatta az Eliostól vásárló önkormányzatokat.

Magyarországnak olyan veszéllyel kell szembenéznie, ami annyiban újszerű, hogy nemcsak a meglévő lakosságot akarja átformálni nyelvileg és kulturálisan, hanem egy másik népelem betelepítésével próbálnák átformálni az arculatunkat. Olyan veszéllyel állunk szemben, amilyen eddig még egyik birodalom részéről sem állt fenn Magyarországgal és a magyarsággal szemben – jelentette ki Vésey Kovács László, aki felhívta rá a figyelmet: attól, hogy nem lőnek, attól még lehet háború. 
 
Az Alfahír főmunkatársa szerint ennek a birodalomnak a tagjaként Magyarországnak érvényesíteni kell azokat a jogokat, amelyeket az országot megilletik. Hozzátette: nem arról van szó, hogy minket leigáztak, arra vannak törekvések, hogy a tagállamok jogkörét csökkentsék, de ellen kell szegülni ennek a törekvésnek. 
 
Balogh Gábor a műsorba „jó hírnek” hozta, hogy a kormány támogatta az Eliostól vásárló városokat. 
 
Vajon, az egész Elios-ügy téma lenne-e, ha nem választási kampány lenne? Erre a kérdésre is kereste a választ a Plusz-mínusz legutóbbi adása .
ECHO TV - A nemzet hangja - Plusz-mínusz
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ