Cropped landscape
Belföld
Varga Mihály: A választás tétje Magyarország fejlődése
2018-02-2010:48
Az áprilisi választás tétje az, hogy folytatódhat-e a polgári Magyarország építése - mondta a nemzetgazdasági miniszter. Varga Mihály Budapest II. és III. kerületének képviselőjelöltjeként egy lakossági fórumon arról beszélt, hogy a gazdaság jó teljesítménye azért fontos, mert az bőkezűbb családtámogatási rendszert tesz lehetővé. A miniszter hangsúlyozta, a demográfiai problémákat nem lehet a migrációval megoldani, így azért is sorsdöntő a választás, mert az ellenzék támogatná a bevándorlást.

Az ellenzéki pártok - mondjuk meg őszintén - csak lépésről lépésre hagytak el bizonyos elemeket migránsügyben a kommunikációjukban. Nem kellett a kerítés, most már azt mondják, hogy lehet, hogy mégis csak szükség lenne a kerítésre, mégiscsak átmenetileg meg kéne tartani. Korábban azt mondták, hogy nem lesz itt semmilyen kvóta, és ha lesz, akkor azt a pár ezer embert miért nem fogadjuk be, szóval összevissza beszéltek ebben az ügyben
– hívta fel rá a figyelmet Varga Mihály. 
 
Magyarország kormányának álláspontja szerint a migrációt nem támogatni kell, hanem meg állítani és nem fogadja el azt, hogy kívülről akarják megmondani, hogy nekünk, magyaroknak kivel kellene együtt élnünk. 
  
ECHO TV – A nemzet hangja - Híradó 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ