Cropped landscape
Belföld
Keménymag: Megakadályozzák, hogy a mi hangunk eljusson a saját körünkön kívülre
2018-02-2019:18
Jeszenszky Zsolt politikai hobbista úgy véli nem lehet véletlen, Ambrózy Áron újságírót, Megadja Gábor publicistát és őt is egyszerre távolítsák el a Facebookról. Mindhárman többször kaptak már büntetést, a mostani azonban nem jött jókor, hiszen a választások előtt nem tudják hallatni a jobboldal hangját. A Keménymag negyedik vendége, Apáti Bence publicista az egyetlen, aki saját nevével szerepelhet a közösségi oldalon, ugyanis nem tett még rossz fát a tűzre.  
Szentesi Zöldi László Megadja Gábornak szegezte a kérdést, hogyan éli meg, hogy elvesztette nevét és pozícióját is a Facebookon. 

A 888.hu publicistája így reagált a Facebookról való eltávolításra: 

Az nem elég, hogyha valaki bepanaszol valakit csakhogy "nekem nem tetszik". A Facebook közösségi elvei, amikre mindig hivatkozom, valójában olyanok, mint egy Orwell-i gyűjtemény. Bármi, amit mondasz és sértő lehet bárkire nézve, akár egy hangyára is, az onnantól kezdve törölhető, ha elegen jelentik.
Jeszenszky Zsolt gyakorlatilag december óta nem létezik közösségi oldalon.

Gondolkodhatnánk összeesküvés elméletekről is, hogy a jobboldali hangokat nem hagyják érvényesülni, azonban aligha véletlen, hogy most már mindhárman Ambrózy Áronnal és Megadja Gáborral egyszerre lettünk eltávolítva. A választások közeledtével nem tudnak a Facebookon megszólalni, ezáltal most csak azokhoz tudunk eljutni, akik valószínűleg eddig is egyet értettek velünk. 
Megakadályozzák, hogy a mi hangunk eljusson a saját körünkön kívülre – tette hozzá. 

A teljes adás:

ECHO TV - A nemzet hangja - Keménymag
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ