Cropped landscape
Belföld
Dr. Csókay András: Harcolni kell a minél nagyobb keresztény koalíció győzelméért
2018-02-2007:08
A liberális Európa elhagyta a keresztény gyökereket, a családok felbomlása mérhető, a nemzetek széthullásának jelei már láthatók – erről értekezett a Magyar Időkben Dr. Csókay András idegsebész, aki Napi aktuális című műsorunkban úgy fogalmazott: Európában nem Isten-ellenesség van, hanem az Isten iránti közömbösség, ami bizonyos szempontból sokkal veszélyesebb, mint a harcos ateizmus. 
Dr. Csókay András szerint egyértelmű, hogy Magyarországon a jelenlegi kormányzó erők képviselik igazán a családnak és a nemzetnek szinte szentségként való tiszteletét.   
 

Sajnos az önmagukat kereszténynek valló emberek sem látják át ezt a legfontosabb, két fő dolognak a jelentőségét és beszélnek a rengeteg apróbb problémáról, ami kétségtelenül van, de mindig az a lényeg, hogy egy hajó jó irányba menjen (…) a jelenlegi ellenzék nem látja tisztán a fő irányokat
– jelentette ki az agykutató. 
 
Dr. Csókay András szerint a kampány során harcolni kell a minél nagyobb keresztény koalíció győzelméért, úgy mintha az életünkért küzdenénk, mert csak ez az egy dolog mentheti meg hazánkat és ez az egy mutathat példát Európának. 

Jól mondta a miniszterelnök úr, ez nem csak magyar példa, ez egy keresztény példa, ez az, ami Európát visszatérítheti az Isten felé vezető úton
 – mondta Dr. Csókay András.
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ