Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: Aki megpróbál átverni az Vona Gábor és a sleppje
2018-02-1921:51
Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője úgy véli, hogy Vona Gábor különféle kommunikációs trükkökkel próbálja megvezetni az országot. A Sajtóklub másik két vendégével, Lovas István újságíróval, valamint Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével az ellenzéki erőkről is beszélgetett Bayer Zsolt. 

Bencsik András: 
Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy ez is azt bizonyítja, hogy a Jobbikban ma Soros illetve az iszlám behatolás sokkal kevésbé tűnik fenyegetőnek, mint a Fidesz-KDNP keresztény konzervatív irányvonala. Magyarul amennyiben létrejön egy ilyen szivárvány koalíció, amely a Jobbiktól a DK-ig megdöntené a Fideszt, ezek előbb eresztenék be a muszlimokat, minthogy a keresztény templomokban megengednék a déli harangszót. Ez egy nagyon veszélyes társaság. 
Huth Gergely: Aki minket megpróbál átverni az Vona Gábor és a sleppje, aki mindenféle kommunikációs trükkel akarja hülyének nézni az országot legalább még 1,5 hónapig a választásig. Holott Gáborkánknak kéne elszámolnia. Egyetlen érv micsoda átverés van itt:
Bencsik András két gondolatot idézett fel Orbán Viktortól : 

Összenő, ami összetartozik - tehát a szemünk elő nő össze a Jobbik a szélsőjobb és a szélsőbal Soros György illatos hónalja tövében, ami mindenképpen figyelemreméltó.
A másik pedig a mostani évértékelőből: azok a pártok, amiknek semmi esélyük nincsen a győzelemre, azoknak egy dolog marad a gyűlölet. A gyűlölet felkorbácsolása, kihozza belőlük a szörnyeteget a homo sorosensust, ami azonos. 

Bencsik András hangsúlyozta továbbá, hogy el kéne indítani egy mozgalmat, amely felhívja a figyelmet arra, hogy az embereknek egy választási lehetőségük van: 
Ma Magyarországon vagy a Fideszre szavaznak vagy egy szörnyetegre. 
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ