Cover
Belföld
Orbán Viktor meggyilkolásával poénkodik egy jobbikos képviselő
2018-02-1809:08
cegléd, jobbik, disznóvágás
Horváth Gábor Ferenc, Cegléd jobbikos önkormányzati képviselője olyan képet posztolt szombaton a Facebook-oldalára, amelyen barátaival egy megölt disznó fölött vigyorognak jókedvűen, a lepörzsölt állat testébe pedig a „Victor” feliratot karcolták. Hogy ha ennyiből nem lenne egyértelmű, kinek szánták a jópofának gondolt üzenetet, Horváth az egyértelműség kedvéért odaírta: „Levágtuk a felcsúti csüngőhasút!" - írja a PestiSrácok.
Levágtuk a felcsúti csüngőhasút! Egyszer mindenkire sor kerül. Üzenjük erdélyi testvéreinknek Ceglédről, hogy ma Ő volt a Soros!
– ezzel a szöveggel posztolta az internetre Horváth Gábor Ferenc az alábbi képet. A jobbikos politikus a kép bal oldalán, piros kezeslábasban látható. A „felcsúti csüngőhasú” egyébként visszatérő gúnyneve a miniszterelnöknek az internetes trollok és a kommentfalakat ellepő balliberális aljanép körében, így kétség sem férhet hozzá, hogy a primitív vudu-szertartás Orbán Viktornak szóló üzenet, az ő rituális kivégzésére való utalás.

A disznóvágásos kép arra a tavaly decemberi, nagy vihart kavart Facebook-fotóra „reflektál”, amelyet erdélyi magyarok tettek közzé, és amelynek megosztása miatt Pócs János fideszes országgyűlési képviselőt elég keményen megrángatta akkor az ellenzék és teljes médiahadserege. Pedig azt a képet nem Pócs készítette, csupán megosztotta. A 444-es Szily László nyomvonalán haladva még az antiszemita-vádat is előszedték akkor – egyébként teljesen indokolatlanul.

PestiSrácok
Fotó: Facebook
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ