Cropped landscape
Belföld
Kiderült, miért ilyen agresszív a nőverő Juhász Péter
2018-02-1717:27
A „Juhászfigyelő” nevű Facebook-oldalra feltöltött videó sok mindent megmagyaráz a közvélemény számára. Ebből megérthetjük, hogy minek köszönhető, hogy Juhász Péter az Együtt elnöke láthatóan frusztrált, erőszakos, agresszív ember, aki, mint utóbb kiderült, a saját feleségét is megverte, bezárta és pokollá tette a közös életüket - hívta fel rá a figyelmet az Origo.
A videó felidéz számos olyan nyilatkozatot, amelyen Juhász beismeri, hogy több esetben fogyasztott különféle kábítószereket, különösen marihuánát. A felvételen látható Csernus Imre, pszichiáter is, aki beszámol arról, hogy a sokéves füvezés teljesen torzítja, kifordítja a személyiséget. Vagyis nyilvánvalóan Juhász is a drog miatt vált ennyire agresszívvá: eldrogozta az agyát. Juhász Péterről egy hete derült ki, hogy úgy megverte az éppen menstruáló élettársát, hogy tiszta vér volt, fel sem tudott kelni. Az Együtt elnöke először tagadta a vádakat, vagyis azonnal hazudozni kezdett, de később kénytelen volt elismerni a történteket.
A videó emellett számos további archív felvételt is tartalmaz, amelyen Juhász azzal büszkélkedik épp, hogy mikor és mennyi kábítószert fogyasztott, vagy tartott otthon. 
 
A felvételen hallható Juhász egyik interjú-részlete – vélhetően még kendermagos korából – amikor büszkén beszél arról, hogy 
Én magam próbáltam sokféle kábítószert, füvet 15 éve napi rendszerességgel szívok, vagy a kokaint rendszeresen, vagy az extasyt nem tudom félévente egyszer beveszek egy partin egy ekit, hogy jól érezzem magam.
De van olyan felvétel is, amin Juhász elmondja, hogy 
Nálam is volt már olyan, hogy éppen 50 gramm fű volt otthon, mert éppen szüret volt, aztán csókolom
A videóban Csernus Imre pszichiáter is megszólal, aki köztudottan sok kábítószerfüggőt kezelt és elmondja: 
A marihuána nagyon súlyos személyiségtorzító hatást eredményez. Akár 4-8-10 év alatt egyszerűen kifordítja a személyiséget
Ez sok mindent megmagyaráz Juhász viselkedésével kapcsolatban, hiszen maga vallja be az egyik interjújában, hogy évtizedek óta marihuána-fogyasztó.

Origo.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ