Cropped landscape
Belföld
Fidesz: Szembe fogunk szállni az ENSZ migrációs csomagjával
2018-02-1712:54
Magyarország nem kér az Salah Abdeslam-féle terroristákból, nem kér a migrációszervezőkből, és nem kér az ENSZ bevándorlási csomagjából - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs az ENSZ Budapesti épülete előtt elmondta: harcba szállnak a világszervezet migrációs csomagjával, mert abban visszaköszönnek a Soros-terv elemei.

Hidvéghi Balázs közlése szerint az ENSZ határozata kötelezné a tagországokat, hogy szüntessenek meg minden fizikai és jogi határzárat, ugyanakkor a magyar emberek nem szeretnék, hogy Magyarország bevándorlóország legyen.
Azt gondoljuk, hogy pont ez az őrült gondolkodásmód vezetett ahhoz, hogy az elmúlt években Salah Abdeslam és mellette még több ezer potenciális terrorista jött be Európába a határok ellenőrízetlensége miatt. Ez egy veszélyt jelent az európai emberekre. Mi nem kérünk ebből a veszélyből, a magyarok nem akarnak bevándorlóországban élni, nem akarnak állandó terrorveszélyben élni
– hívta fel rá a figyelmet a kormánypárti politikus.

A Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy a kormánypártok szembe fognak szállni az ENSZ migrációs csomagjával és nem fogják visszavonni a Stop Soros elnevezésű törvényjavaslatot, mert annak pont az a célja megakadályozza a migrációt szervező erők működését és a bevándorlás szervezését. 

Arra az újságírói felvetésre, miszerint az MSZP és a DK jogi képviseletét korábban többször ellátó, csalással vádolt Czeglédy Csaba indulni készül a választásokon, a kommunikációs igazgató azt mondta: ez annak bizonyítéka, hogy a baloldal pártjaiba beférkőzött a bűnözés és az alvilág. 

Ugyancsak újságírói kérdésre reagálva közölte, hogy a Fidesz felkészült a választási kampányra, amelynek során a közös munka folytatásához kérnek felhatalmazást a választóktól. Ellentétben az ellenzékkel, amely az ország helyett csak saját magával van elfoglalva. Csupán egy kérdésben "fúj egy követ" a bevándorlás pozitív megítélésében – jelentette ki. 
    
Hozzáfűzte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapra tervezett évértékelője egyben a Fidesz kampánynyitójának is tekinthető. 
    
Az Elios-ügyet firtató kérdésre válaszolva úgy fogalmazott, hogy az nem kötődik a miniszterelnök vejéhez, sokkal inkább Simicska Lajoshoz. 
 
 
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó, MTI

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ