Cropped landscape
Belföld
Civil kör: Minden eddiginél durvább kampány várható
2018-02-1717:56
Hivatalosan megkezdődött a választási kampány időszaka. Vélhetően a következő ötven napban sok „durvaságra”, elszabadult indulatokra számíthatunk a magyar belpolitikában – hangzott el az ECHO TV Civil kör című műsorának szombat esti adásában. 
Pesty László, a Pesty Fekete Doboz főszerkesztője arra számít, hogy a kampány során rengeteg közönséges, alpári kijelentés fog elhangozni alpári vádak kíséretében. Hozzátette: az egyik legcsúnyább kampány elé nézünk 
Gondoljunk csak bele! Itt van egy, az esélytelenek biztos nyugalmával induló baloldal, ami nem a mostani választásokra gyúr. Az elemzők véleménye általában eltér arról, hogy a negatív kampány hosszú távon bejön-e, vagy sem. Sok politikus és médiamunkás úgy véli, hogy karakteresen negatívkampányt folytatni kontraproduktív, de ennek a baloldalnak mindegy, hogy bejön-e, vagy nem, hiszen úgysem nyerhetik meg a választásokat, és ez el fogja szabadítani az indulatokat
– fejtette ki Pesty László. 
 
Bakos Zoltán fotós az adásban úgy fogalmazott, az ellenzék a goebbelsi eszmék talaján áll: 
hazudj valamit, sokszor mondd el és valami megmarad!
Bakos Zoltán szerint arra nem lehet számítani, hogy valamelyik ellenzéki párt rendes programmal fog előállni. Hozzátette: hülyeségeket lehet ígérni, hogy minden hatalmat mindenkinek, meg 15. havi fizetés, ezekkel lehet jönni, de nincs semmi tartalmuk. 
A Fidesz-KDNP okosan, profin kampányol, ezért nem kell félni attól, hogy a baloldal lenyúlja a show-t
– ezt már Szilvay Gergely, a Mandiner.hu főmunkatársa mondta. Az újságíró meglátása szerint tematikában a kampány nem nagyon fog szélesedni, ugyanakkor ő si arra számít, hogy sűrűsödni fognak a sárdobálások. illetve a karaktergyilkossági kísérletek.
 
A teljes adás IDE KATTINTVA megtekinthető 
 
ECHO TV - A nemzet hangja - Civil kör
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ