Cropped landscape
Belföld
Troll: Vona fejében teljes a képzavar
2018-02-1618:41
Troll, Boros Bánk Levente, Szarvas Szilveszter, Pindroch Csaba, jobbik, vona gábor, Téglás, lakossági fórum, néppártosodás
Nem tudom, ki szabadul fel április 8. után, lehet, hogy Vona Gábor maga, miután már nem fogja nyomni a vállát a pártelnökség terhe - mondta Boros Bánk Levente az ECHO TV Troll című műsorában. A Médianéző ügyvezetője emlékeztetett, Vona Gábor azt ígérte, lemond, ha a Jobbik nem nyeri meg a választásokat. 
Boros Bánk mindezt arra reagálva mondta, hogy Vona Gábor a Jobbik elnöke szerint "mindenki felszabadul majd április 8. után". Az ügyvezető azt is hozzátette, nem érti, hogyan férhet össze az irredentizmus a néppártosodással meg a Spinoza Házzal. 

Pindroch Tamás a Figyelő munkatársa úgy látja, Vona Gábor tévúton jár, amikor egy nyilvános rendezvényen a média szereplőit kezdi ekézni. 
Nagy gond lehet a Jobbik háza táján, ha a pártelnök ezzel foglalkozik, mert neki a választóival kellene foglalkozni egyes televíziócsatornák helyett. Döbbenetes! Egy demokrata ilyet nem tesz!
- mondta Pindroch. 
Mit várunk attól, aki a Spinoza Házba jár lelkigyakorlatra?
 – reagált Szarvas Szilveszter a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese. Véleménye szerint ezek után, pont Vona Gábor ne moralizáljon. Szerinte a Jobbik elnöke rálépett a gyurcsányi útra. Hozzátéve, hogy korábban Gyurcsány Ferenc megfenyegette az újságírókat.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG.

ECHO TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ