Cropped landscape
Belföld
Móricz Eszter: Gyurcsány Ferenc holnap hátba szúrja azt, akivel ma kezet fog
2018-02-1621:17
Móricz Eszter, gyurcsány ferenc, napi aktuális, Lendülettel Magyarországért
Nem meglepő, amiről az újságok írnak - reagált Móricz Eszter az ECHO TV Napi aktuális című műsorában a napokban megjelent hírekre, miszerint a szocialisták választmányi ülése tettlegességig fajult. Az MSZP-ből tavaly kizárt politikus szerint ez a folyamat már 2015-2016 között elkezdődött, akkor, amikor keresztény nőként fejtette ki véleményét a migrációról és az iszlamizmus ellen. A baloldalból kiábrándult Móricz Eszter, a Lendülettel Magyarországért támogatásával indul az áprilisi országgyűlési választáson.
Kiszivárogtak hírek arról, hogy nem csak összeszólalkoztak a jelöltek, hanem dulakodás is volt a szocialisták választmányi ülésén.
Én azt gondolom, hogy ez nem meglepő. Ez a folyamat elkezdődött 2015-2016-ban amikor én a magánvéleményemet fejtettem ki, mint keresztény nő, a migráció és az iszlamizmus ellen, amit a mai napig nem szeretnék, hogy megtapasztaljunk. Ekkor a baloldal ahelyett, hogy nemzeti baloldali értékeket képviselt volna, szembe ment a saját népével.
Kiemelte még, hogy a balliberális oldal már nem olyan, amilyennek megismerte.

A Lévai Katalint ért támadásokról elmondta, ismeri Gyurcsány Ferenc metódusát.
Gyurcsány Ferenc, akivel ma szembe néz és kezet fog, annak holnap a hátába döfi a kést.
Példaként Karácsony Gergelyt hozta fel, akit miután miniszterelnök-jelöltté vált, alkalmatlannak és árulónak nevezett. Kiemelte, hogy ő is volt már áruló a DK szemében.
Ha valaki nem ért egyet a DK-s véleménnyel az áruló, én azt gondolom, pont fordítva van
- tette hozzá.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG. 

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ