Cropped landscape
Belföld
Simon János: A szocialista párt azért küzd, hogy fenn tudjon maradni
2018-02-1220:30
simon, jános, politológus, mszp, pm
Politológusi vélemények szerint senki sem boldog az MSZP és a Párbeszéd kényszer házasságában és a pártszövetség fel is bomlik majd a választások után. A hétvégi kongresszuson a küldöttek egynegyede nem mutatott különösebb lelkesedést az MSZP-PM együttműködés kapcsán. Simon János politológus volt a Napi aktuális vendége.
Simon János szerint a szocialista párt a jövőjéért küzd, hogy fenn tudjon maradni. Nagyon erős még a kohézió a szocialista párton belül, hiszen még mindig van egy erős többség, amely nem a megújulást, hanem a meglévő állapotok megőrzését szeretné. A megújulást pedig csak egy választási vereség tudná előhívni – tette hozzá a politológus.
Simon László szerint a gyöngyösi országgyűlési képviselő választás eredményét nagyban fogja befolyásolni az, hogy a lakosok értékelik-e, hogy a „kormányzati erők kedvezményes gáz, víz, villany és közszolgáltatást biztosítanak az embereknek, a közmunkásoknak”.
"Mélyen hallgatnak a háttérben a Jobbik és a szocialista párt vezetői is, hogy valójában miért kellett visszaléptetni egy 29 éve helyileg toppon lévő politikust az indítástól" - mondta Simon László.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG.

ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ