Cropped landscape
Belföld
Puskás Imre: Szeretnénk Magyarországot olyannak megtartani, mint amilyen most
2018-02-1220:00
Puskás Imre, napi akuális, migráció, soros-terv, stop soros, Karácsony Gergely
A civil szervezek túlnyomó többsége jó szándékú, de vannak olyan szervezetek - például a Soros-szervezetek - amelyek az ország életét befolyásolni kívánják például a nyílt társadalom eszméje alapján. Ennek az eszmének a célja, hogy lebontsa a nemzetállamokat, hogy egy olyan világállam jöjjön létre, ami sokak számára kedves. Számunkra nem az, mi Magyarországot szeretnénk olyannak megtartani, mint amilyen most - mondta Puskás Imre a Napi aktuális című műsorunk hétfői adásában.
A Fidesz szóvivője szerint a határzár megállítja a migrációt, de ezenkívül szimbolikus jelentősége is van, hiszen amíg ott áll a határon, addig tudjuk mi is és a világ is, hogy Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni. De a jogi határzár ellenére is vannak olyan szervezetek, ezek elsősorban Soros György által támogatott szervezetek, akik különböző okokból, de arra törekednek, hogy Európába migránsok érkezzenek, így ezt a népvándorlást ők elősegítik. Ezért az a szándékunk, hogy őket is megállítsuk, erről szól a Stop Soros - szögezte le. Hozzátette: 600 észrevétel érkezett már a törvénycsomagra, ezek többsége a törvénycsomag szigorítását kérte.
Puskás Imre elmondta, hogy elvárják a jogkövető magatartást a civil szervezetektől, de számítanak arra, hogy a civilek ebben az esetben sem lesznek jogkövetők, így gondoltak a szankciókra is.

Karácsony Gergely Soros György miniszterelnök-jelöltje

Karácsony Gergellyel kapcsolatban a szóvivő elmondta, hogy alig van olyan párt, ahol ne fordult volna meg, szóval joggal mondható rá, hogy köpönyegforgató. Puskás Imre szerint a Párbeszéd elnöke végig kiszolgálta a Soros-tervet, hiszen a PM képviselője, minden olyan EU-s határozatot támogatott, ami a Soros-terv megvalósulását szolgálja. A szóvivő úgy látja, hogy "Karácsony Gergely már 2015-től kezdődően a kerítés lebontása mellett érvel", így nem kérdés hogy az illegális migráció támogatója. Minden tény azt támasztja alá, hogy Karácsony Gergely valóban Soros miniszterelnök-jelöltje - jelentette ki a szóvivő.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA NÉZHETŐ VISSZA.

ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ