Cropped landscape
Belföld
Gúr Nándor: Hiesz Györgyöt nem mondatta le senki
2018-02-1220:41
hiesz györgy, jobbik, mszp, gyöngyös, botka lászló
Hiesz Györgyöt nem mondatta le senki, a gyöngyösi képviselő saját maga mondott le - mondta Gúr Nándor, az MSZP alelnöke a Napi aktuális című műsorunkban. Hiesz György korábban azt nyilatkozta, hogy Molnár Gyula kérte meg, hogy mondjon le saját maga, hogy ne legyen olyan színezete a történetnek, hogy a párt mondatta le. Ezzel kapcsolatban az alelnök elmondta, hogy szerinte a két ember között félreértés és "nem teljes egyetértés" lehetett, de a lemondás a képviselő saját döntése volt. Minden képviselőnek a saját döntésén múlik, hogy állva marad, vagy visszalép - tette hozzá.
Az alelnök cáfolta, hogy azért léptették volna vissza Hiesz Györgyöt Vona Gábor körzetében, hogy ezzel a Jobbiknak kedvezzenek. "Az MSZP és a Jobbik között nincs olyan fajta együttgondolkodás, ami bármilyen támogatottságot kölcsönösen biztosítana" - mondta a képviselő. A képviselő manipulációnak nevezte ezeket az állításokat.

Az alelnök beszélt arról is, hogy nem értett egyet Botka László korábbi stratégiájával, mert úgy gondolta, hogy a közöset csak úgy lehet elérni, ha nem rekesztenek ki senkit. Ez nem jelenti azt, hogy Gyurcsány Ferenc az én részemről mindenfajta támogatást megkapott volna, de azt jelentette, hogy a politikában a közös célok érdekében kell tudni közösen csinálni - tette hozzá.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG.

ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ