Cropped landscape
Belföld
Troll: 3 éve volt a G-nap, de mit ért el vele Simicska és mennyit nyert vele az ellenzék?
2018-02-0917:31
Troll, Simicska Lajos, g-nap
Valahol mélyen emberi drámákról szól a G-nap, ennek köszönhetően sok mindenkiről kiderült, hogy ki kicsoda valójában - mondta Boros Bánk Levente az ECHO TV Troll című műsorában. A Médianéző ügyvezetője hozzátette: akik még mindig ott vannak, azokról már végleg le lehet mondani. Elmondása szerint a legnagyobb kérdés a G-nappal kapcsolatban, hogy hol válik el a szakmai őszinteség és az emberi gyarlóság? 
Sokan felvetették, hogy a 3 éves évfordulóra Simicska Lajos valamivel készül, de ha bármivel előállna az már nem lehet hiteles - mondta Pindroch Tamás. A milliárdos sokat dolgozott a kormányért és a Fideszért, de egyik napról a másikra teljesen az ellenkezőjét mondja, ezek után bármit csinál az hiteltelen lesz - tette hozzá a Figyelő főmunkatársa.

Boros Bánk Levente szerint a G-napon az baloldali média ijedhetett meg a legjobban, hiszen beléptek új szereplők a piacukra. Példaként említette, hogy a Hír TV az ATV műsorvezetőinek leszerződtetésével próbálta nézőket magához csábítani. "ATV-s kollégáktól úgy tudom, hogy nézőket nem veszítettek. De akkor ki nézi a Hír TV-t?" - tette fel a költői kérdést az ügyvezető.

Szarvas Szilveszter a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese elmondta, hogy Simicska Lajosnak csak azért lehet politikai véleménye, mert a fideszes szavazók korábban úgy döntöttek, enélkül ő senki nem lett volna. Érdekes jelenség, hogy három év alatt az ellenzéki oldalon Simicska sztár lett, akit korábban gyűlöltek. 
Ha van egy üzletember, akinek rettentően sok pénze van és baloldali kötődésű, akkor ő üzletember, de ha jobboldali akkor csak oligarcha lehet a baloldal értelmezése szerint.
- mondta Szarvas Szilveszter.

A TELJES ADÁS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG.

Echo TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ