Cropped landscape
Belföld
Dobrev Klára személyesen is beszállt a kampányba
2018-02-0913:33
Ördögi, alkotmányellenes választási törvényről, és a határon túli magyarok demokratikus választást veszélyeztető szavazati jogáról beszélt Dobrev Klára csütörtökön este Kaposváron. Gyurcsány Ferenc DK-elnök felesége személyesen is beszállt a választási kampányba. A körülbelül félszáz megjelent szimpatizánst arra buzdította, hogy mindenki vegye ki a részét a munkából, kampányoljon az utcákon, a közértben, és minél többen jelentkezzenek szavazatszámláló biztosnak, mert a kormánypártok aljas módszerekkel akarják elcsalni a választást.

Kaposváron egy belvárosi sörözőben tartott fórumot Gyurcsány Ferenc felesége. Dobrev Klára férjéhez hasonlóan felszólalt a határon túli magyarokkal szemben. 

Az elmúlt hetekben drámai módon emelkedik a határon túli magyar választók regisztrációja. Több tízezerrel hetente. Most már valahol 400 ezer felett vagyunk, nem láttam a pontos számot, de még az sem kizárt, hogy dupla annyi lesz, mint a 2014-es választáson, ráadásul egy olyan levélszavazatban, amit isten tudja ki ad fel és ki ikszel be
– jelentette ki a DK-elnök felesége.
 
Miután Dobrev Klára a kormánypárti politikusok harácsolásáról szónokolt, stábunk rákérdezett a Gyurcsány család-vagyonára. A Magyar Idők korábban megírta, a volt miniszterelnök vagyonbevallásában nem tüntette egy osztrák bankban tartott 150 millió forintját. 

A család miután eladta a családi cégeket, a vagyonát ezért Magyarországon és többek között Ausztriában is tartja, egyébként egy kisebbik részét Ausztriában. Azért Ausztriában, mert kockázatot is kell megosztani, nem csak országok között, hanem értékpapírok között és devizák között is. És az osztrák bank, mint az Európai Unió tagja - nagyon remélem, hogy még mi is egy darabig azok maradunk - az kedvező feltételeket kínált
– magyarázta Dobrev Klára. 
 
Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozatát, annak törvényességét már az Országgyűlési mentelmi bizottsága is vizsgálja. 
 
ECHO TV – A nemzet hangja - Híradó 

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ