Cover
Belföld
Németh Szilárd: Szél Bernadett nem a magyar érdekeket képviseli
2018-02-0820:37
napi aktuális, németh szilárd, Nemzetbiztonsági bizottság, soros-terv, migráció
Nem meglepő, hogy újabb korrupciós ügy robbant az MSZP háza táján. Volt már whisky-s és nokiás doboz, itt most reklámszatyorban szállították a pénzt - így reagált az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Németh Szilárd a Fidesz alelnöke. 
250 millió forint kenőpénzt kért zsebbe a szocialista Botka László és Toller László 2004-ben egy pécsi ingatlanüzlet nyélbeütése érdekében - erről egy német ingatlanbefektető cég magyarországi megbízottja számolt be az ECHO TV Híradójának.

A Fidesz alelnöke az ügy kapcsán azt mondta, cseppet sem csodálkozik rajta. Felidézte, hogy maga Gyurcsány Ferenc mondta az MSZP-ből való távozása után, hogy a szocialista párt tele van korrupciós ügyekkel. Emlékeztetett a Zuschlag-ügyre, illetve arra, hogy korábban whisky-s dobozban szállították a kenőpénzt a Honvédelmi Minisztériumban, nokiás dobozban a Fővárosi Önkormányzatban.
Itt meg reklámszatyorban
– tette hozzá Németh Szilárd. A Fidesz alelnöke bízik abban, hogy a hatóság teszi a dolgát és meg fogja állítani a brutális korrupciót, amit megszokhattunk 2002 és 2010 között. 

 A kormányzópárt nem vett részt a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén

Az emberek döntöttek arról, hogy nem kérnek a Soros-tervből és arról, hogy ellenőrizni kell a Soros-hálózatot, mert kockázatos a magyar emberek biztonsága szempontjából. Ezzel élesen szembe megy az az ember, akinek ezt leginkább kéne képviselni a bizottságban - mondta a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnöke, annak kapcsán, hogy a kormányzópárt nem vett részt a bizottság csütörtöki ülésén. 
Akinek a magyar érdeket kellene képviselnie a magyar parlamentben és a magyar parlament bizottságában, leginkább a Nemzetbiztonsági Bizottságban, az nem magyar, hanem idegen érdekeket akar kiszolgálni
- fejtette ki Németh Szilárd. 

A Fidesz alelnökének magyarázata szerint Szél Bernadett azért jelent biztonsági kockázatot, mert bizonytalan, hogy mit kezdene a Soros-hálózatról és a Soros-tervről készült bizalmas dokumentumokkal. 
 
A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG.

ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ