Cropped landscape
Belföld
Hidvéghi Balázs: Az ENSZ Soros Györgyre bízná az illegális migráció ellenőrzését
2018-02-0721:15
fidesz, migráció, ensz, Charles Michel, Hidvéghi Balázs
Komolyan kell venni egy ilyen fenyegetést, a magyar kormány ugyanakkor nem hátrál meg – szögezte le Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója az ECHO TV Napi aktuális című műsorában arra, hogy ultimátumot adott Charles Michel belga miniszterelnök a visegrádi országoknak. 
A külső határok védelmének elhanyagolása pillantok alatt odavezet, hogy megjelennek újra a belső határok. Az utóbbi időben egyre több ország jelentette be, hogy visszaállítja ideiglenesen vagy teljesen a határellenőrzést az Európába érkező illegális migránsok tömege miatt – fejtette ki Hidvéghi Balázs. A kommunikációs igazgató szerint ez egy érthető reakció, amely jó példa arra, hogy megkérdőjeleződik a szabad mozgás, amely az Európai Unió egyik legfontosabb vívmánya.

A hétfőn nyilvánosságra került ENSZ migrációs paktum kapcsán Hidvéghi Balázs elmondta, a tervezetből kiderül, a migrációval kapcsolatos ellenőrzési munkát, Soros György és sokan az ENSZ-ben is szeretnék átengedni a nem ellenőrizhető, nem elszámoltatható, filantróp szervezeteknek, a Soros György által finanszírozott NGO-knak.

ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális

A TELJES BESZÉLGETÉS
IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ