Cover
Belföld
Soros György emberei így zárnak össze az LMP-ben
2018-02-0510:15
Az LMP azt a Vágó Gábort indítja a kecskeméti körzetben, aki miután otthagyta az annak idején még Schiffer András vezette pártot, a Soros-féle Átlátszónál helyezkedett el. Az Origo pártbeli információi szerint a döntés Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt nagy győzelmét jelentette: a Soros-szárny az LMP-n belül jelentősen megerősödött.

Több párttag élesen bírálta az Origónak a történteket, erősen ellenzik, hogy a párt napról napra adja fel függetlenségét. Szélt azonban a legkevésbé sem érdekelték a kritikák, többször is látványosan pózolt a kormányellenes-aktivistával. Legutóbb egy olyan közös képet osztottak meg Szél közösségi oldalán, amelyen azt figurázták ki, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.

A két Soros-kötődésű politikus legutóbb egy olyan közös képet osztott meg Szél közösségi oldalán, amelyen azt figurázták ki, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Nyilván úgy gondolta Szél Bernadett, hogyha az igazságból viccet próbál csinálni, akkor lelepleződése nem lesz talán annyira nyilvánvaló. Pedig az. Nyilvánvaló és védhetetlen.

Ismert, hogy a Fidesz kivonult a legutóbbi nemzetbiztonsági bizottság üléséről, hiszen azon megjelent Szél, aki korábban szoros kapcsolatban állt Soros-közeli szervezetekkel, többek között a bevándorlókat a hazai népességnél jobbnak tartó Menedék – Migránsokat Segítő Egyesülettel és a Humanista Mozgalommal. Vágó pedig tavaly Gulyás Mártonnal összhangban azt mondta, hogy ki kell lépni a jogszerűség kereteiből, és törvényellenes, agresszív cselekményekkel kell felhívni a figyelmet a kormánnyal kapcsolatos problémákra. 

Origo.hu

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ