Cover
Belföld
Hidvéghi Balázs: Az ellenzék együtt bontaná le a határzárat
2018-01-3120:22
Napi aktuális című műsorunk vendége volt Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Elmondta, hogy miért kerültek az ellenzék vezetői a Fidesz új plakátjára és mi történt volna akkor, ha rájuk hallgatunk évekkel ezelőtt a migrációs kérdésekben. 
Fel kell hívni az emberek figyelmét arra, hogy bár az ellenzék vezetői naponta támadják egymást, valójában az összes energiájuk arra látszik elmenni, hogy egy pozícióharcot folytassanak az ellenzéki oldalon. Egy dologban azonban egyetértenek, hogy a Soros-érdekeket nézik, az ő elvárása az első. Nekünk azonban Magyarország az első – magyarázta Hidvéghi Balázs. 

Az ellenzék négy pártvezetőjét tettük föl erre a plakátra, mert az a véleményünk, ha megnézzük az ő nyilatkozataikat, tetteiket az elmúlt években, akkor bizton állíthatjuk, hogy ők mindannyian gyakorlatilag a Soros-terv végrehajtói lennének, ha erre lehetőséget kapnának. 
Együtt bontanák le a határzárat. Ahogyan ez a Fidesz új plakátján is látható.

MTI / A Fidesz új plakátja - Az ellenzék lebontaná a határzárat
Ha rájuk hallgattunk volna az elmúlt időben a migrációval kapcsolatban már rég bevándorló országgá váltunk volna. Teljesen eltérő és gyenge pozícióban állnánk az európai vitákban is - tette hozzá a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA megtekinthető. 

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ