Cover
Belföld
Hegedűs Zoltán: Gyurcsány Ferenc kiverte a biztosítékot
2018-01-3021:37
Napi aktuális című műsorunk vendége volt Hegedűs Zoltán a Fidesz-KDNP hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje. A beszélgetésben elmondta, kiverte a biztosítékot, hogy Gyurcsány Ferenc is az egyéni jelöltet támogatja, hiszen kormánya idején romboló tevékenységeket végzett a városban. Továbbá Márki-Zay Péter hamis állításairól is szó esett.
Márki-Zay Péter közösségi oldalán jelentette be, hogy indulni fog a hódmezővásárhelyi polgármester jelöltségért. A magát függetlennek valló üzemgazdász mögé azonnal beálltak az ellenzéki pártok. Minden párt egy lapra tette fel a Fidesz fellegvárának számító városában a politikai hatalomátvételt. 

Az, hogy Gyurcsány Ferenc is a független jelölt mögé állt, kiverte a biztosítékot. Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején a legrosszabb időszaka jött el a városnak. Ez volt az az időszak, amikor a 47-es utat, halálútként tartottunk nyilván. Leállították a négysávosítását, ezután minden héten volt baleset, halálos is. Azért mert nem lett befejezve a négysávosítás. Ezen kívül eladták a város legnagyobb mezőgazdasági cégét és több száz embert tettek ki az utcára. Végül 20 ezer embernek kellett körülfognia a kórházat, hogy ne zárja be Gyurcsány Ferenc kormánya. 
A hódmezővásárhelyiek tudják, hogy Gyurcsány Ferenc vagy az ő embere mit hoz a városra.

Márki-Zay Péter kampányában az is elhangzik, hogy multikat csábítana a térségbe, mivel nagy a munkanélküliség aránya. Hegedűs Zoltán azonban azt javasolja, hogyha valaki úgy gondolja Hódmezővásárhelyen magas a munkanélküliség vizsgálja meg jobban a tényeket, adatokat. 

A politikában nagyon fontos az igazmondás, a szavahihetőség. Hódmezővásárhely egy olyan kis közösség, hogy itt nem lehet hazudni, mert egy pillanat alatt kiderül. Ez jelen esetben is így történt, hamar kiderült, hogy Márki-Zay Péter állításai hamisak. 
A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA megtekinthető. 

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ