Cover
Belföld
Saját magát buktatta le Márki-Zay Péter
2018-01-2916:38
Lebuktatta magát a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson magát függetlennek mondó Márki-Zay Péter. Az összellenzéki jelölt egy lakossági fórumon ismerte el a Blogstar újságírójának, hogy el sem indult volna a posztért, ha nem rúgják ki előző munkahelyéről, egy multinacionális cégtől. 
Korábban még azt állította Márki-Zay, hogy politikai okok miatt bocsátották el: azt mondta: azután rúgták ki, miután bejelentette, hogy indul az posztért. A cég erre közölte, hogy már tavaly októberben megszületett a döntés az elbocsátásról, de csak decemberben lépték meg. 
Pontosan. így van. Megfinanszírozták a kampányomat. El sem indultam volna, hogy ha nem mondanak föl
– hangoztatta a magát csalódott jobboldalinak nevező és a hódmezővásárhelyi polgármesteri székről álmodozó Márki-Zay. 
Egy alternatív valóságban él

Havasi Katalin, a Fidesz hódmezővásárhelyi elnöke Napi aktuális című műsorunk csütörtöki adásában arra hívta fel a figyelmet, hogy Márki-Zay Péter az egyetlen ember Hódmezővásárhelyen, aki egy, kizárólag a rendőrségre bekötött térfigyelő kamerától megijed. A kormánypárti politikus szerint a magát magát függetlennek mondó jelölt egy alternatív valóságban él. Havasi Katalin ezt annak kapcsán fejtette ki, hogy Márki-Zay korábban azt nyilatkozta, a polgármester-jelöltség elvállalását követően azért szereltek föl utcájába térfigyelő kamerát, hogy a hatalom szemmel tarthassa őt. Ezzel kapcsolatban kiderült, hogy semmiféle politikai szándék nincs a háttérben.

ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ