Cover
Belföld
Csorna sem kér a migránsokból
2018-01-2908:23
csorna, migráns, menekült, betelepítés, elutasító
Nemet mondott a menekültekre Csorna képviselő-testülete a múlt heti ülésén. A Győr-Moson-Sopron megyei város képviselői egyhangúlag – a jelen lévő ellenzéki képviselők által is támogatott határozatban – úgy döntöttek, hogy csatlakoznak a betelepítést elutasító településekhez.
Bónáné ­Németh Katalin az ülésen úgy fogalmazott: Csorna Város Önkormányzata büszke a polgári hagyományokra és azokra az értékekre, arra az örökségre, amelyeket elődeink ránk hagytak.
Mint mondta: feladatuknak tekintik, hogy az értékeket megőrizzék, és legjobb tudásuk szerint ápolják azokat. Hangsúlyozta, sok más magyar település vezetőjével együtt aggodalommal figyeli a Brüsszelből érkező híreket. – A legújabb tudósítások szerint Soros György bevándorlásszervező irodákat akar nyitni a magyar vidéki városokban.
Felelős városvezetőként támogatom, hogy Csorna csatlakozzon a betelepítést elutasító településekhez. Nem akarunk sem bevándorlásszervező irodákat, sem migránsokkal teli magyar városokat! – szögezte le.

Emlékeztetőül érdemes felidézni, hogy január második hetében közleményben fordult a magyar állampolgárokhoz, valamint az ország összes önkormányzatához a Megyei jogú Városok Szövetsége, amiben arra kérte az ország összes településének vezetésével megbízottakat, hogy határozatban lépjenek fel a Soros-tervvel szemben, ugyanis mint az aláírók a közleményben leszögezték, Magyarországnak biztonságos és magyar országnak kell maradnia.

Magyar Idők
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ