Cover
Belföld
Bayer show: Nagy Ervin szerint Vona teljesen kifordult önmagából
2018-01-2820:53
nagy ervin, jobbik, bayer zsolt
A legnagyobb morális bűne Vona Gábornak és a Jobbik vezetőinek, hogy azokhoz dörgölőznek, akik ellen valaha a párt megalakult - jelentette ki Nagy Ervin a Bayer show című műsorunk decemberi adásában. A Jobbik alapító tagja hangsúlyozta: Vona Gábor kiszámíthatatlanságot és labilitást akar ráerőltetni egy politikai közösségre. Véleménye szerint a párt elnökének, 20 éves kora óta nincs kialakult világképe.
Az, hogy 20 évesen valaki keresi a helyét, az egy természetes dolog, és ezzel nincs is baj, szerintem nagyon sokan voltunk így ezzel, viszont az, hogy ő most már lassan 40 éves, ráadásul Magyarország miniszterelnöke akar lenni, talán nem szerencsés az, hogy még mindig ilyen útkeresésben van – jelentette ki Nagy Ervin.

A Jobbik egykori választmányi elnöke felhívta rá a figyelmet, hogy Vona Gábor jelenleg éppen azokhoz a liberális értemiségiekhez dörgölőzik, akik ellen eleve a Jobbik megfogalmazódott. Meglátása szerint a pártvezető teljesen kifordult önmagából, egy 180 fokos fordulatot tett meg a személyisége.

A BAYER SHOW VASÁRNAP ESTI ADÁSA IDE KATTINTVA NÉZHETŐ VISSZA.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ