Cover
Belföld
Napi aktuális: Juhász Péter blöfföl a Momentum szóvivője szerint
2018-01-2707:01
momentum, Hajnal Miklós, Fekete Győr András, jobbik, együtt, vona gábor, juhász péter
A Momentum nem fog össze senkivel - ezt mondta az ellenzéki párt szóvivője az ECHO TV Napi aktuális című műsorában, pénteken. Hajnal Miklós egyúttal blöffnek nevezte Juhász Péter kijelentését, hogy a Momentum elnöke visszalépett volna a javára Budapest V. kerületében. 
Mi mindig ugyanazt mondtuk, nem lesz bármifajta összefogás. Mindig ugyanahhoz tartottuk magunkat, hogy 106 jelölttel szeretnénk indulni
- nyilatkozta Hajnal Miklós. A Momentum szóvivője reagált a Jobbik elnökére is, aki korábban már beszélt a két párt közötti szövetség lehetőségéről. Hajnal szerint a politikában időnként a politikusok és a pártok körbeudvarolják egymást, aztán megtámadják egymást, a Momentum ilyennel azonban nem szeretne foglalkozni.
 
Nem kizárt, hogy ha kell, a későbbiekben a Momentum visszalépteti a jelöltjét egy esélyesebb indulóért - mondta Hajnal Miklós. A szóvivő  ugyanakkor cáfolta, hogy Fekete-Győr András Momentum elnök visszalépett Juhász Péter javára az V. kerületben. Szerinte az Együtt elnöke csak blöffölt, ő nem tud arról, hogy a tárgyaltak volna ilyenről.

Az adás teljes egészében IDE KATTINTVA tekinthető meg.

ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ