Cover
Belföld
Újabb támadás Magyarország szuverenitása ellen + a Soros-beszéd videón magyar felirattal
2018-01-2612:46
A Fidesz frakcióvezetője szerint Soros György nyilatkozata egy újabb támadás Magyarország szuverenitása ellen. Gulyás Gergely pénteki budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: a pénzügyi spekuláns ebben a kampánybeszédében egyértelműen jelezte, hogy a hazánkhoz való hozzáállását nemzetközi szinten is kommunikálni kívánja. 
A politikus arra reagált, hogy a tőzsdespekuláns a 48. davosi Gazdasági Világfórumon kijelentette: Orbán Viktor miniszterelnök maffiaállamot működtet, megvásárolta az MSZP vezetőit, a feltörekvő kis-pártokban pedig kémei vannak. 

Eddig is pontosan tudtuk Soros Györgyről, hogy a magyar politikai életet befolyásolni akarja, hogy nem a nép hatalmában, hanem a pénz hatalmában hisz, nem a demokráciában, hanem az anyagi erőforrásokban bízva akarja befolyásolni a Magyarországon zajló belpolitikai eseményeket
– hívta fel rá a figyelmet Gulyás Gergely. A kormánypárti politikus szerint azt látni, hogy „semmi nem változott”, a magyar kormány valóban gátja annak a brüsszeli bevándorláspolitikának, amely 2015 óta a bevándorlás támogatásában mutatkozik meg, s amely úgy gondolja, hogy Európa számára a jövőt nem egy új és hatékony családpolitika, hanem a migráció jelentheti.
 
A Bloomberg amerikai hírügynökség csütörtöki cikkében tételesen felidézte Soros György tavalyi davosi beszédében hangoztatott jóslatait, amelyekből semmiből sem valósult meg.
 
Az MSZP péntek reggel már reagált is az elhangzottakra. A párt közleményében azt írja: Soros butaságokat beszél és ők mindig azt mondták, hogy Soros Györgynek nincs mindenben igaza.

Soros György beszéde magyar felirattal IDE KATTINTVA megtekinthető.
Támadások kereszttüzében
 
Támadások kereszttüzébe került a kormány a Soros-terv megakadályozása miatt – ezt aa miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója mondta ezt a Napi aktuális című műsorunkban. Bakondi György szerint Brüsszelben és a magyar ellenzék köreiben is egyre erősödnek azok a hangok, amelyek a határkerítés lebontását szorgalmazzák és azt sürgetik, hogy Magyarország befogadó ország legyen.
 
A főtanácsadó hangsúlyozta: nem igazak azok az ellenzéki vádak, amelyek szerint a magyar határszakasz valójában nem állítja meg a dél-kelet felől érkező illegális bevándorlókat. Bakondi szerint számok bizonyítják az ellenkezőjét.
 
A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg. 
 
ECHO TV – A nemzet hangja – Híradó 

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ