Cover
Belföld
Troll: Előjött Vona Gábor porszívóügynök énje
2018-01-2620:01
Míg óriási a zavar a kormánypropagandában – a Fidesz össze-vissza kommunikál az 1300 befogadott kvótamigránsról. Addig az ellenzék rég nem látott nyomás alá helyezi a kormányt. Legalábbis így gondolkodik az ellenzék. Arra viszont nincs válasz miért járogat össze Simicskánál Hadházy és Vona. Mint ahogyan arra sem, hogy a Jobbik elnöke miért jópofizott iszlám radikálisoknak? Ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat mai adásában a Troll. 
Vona Gábor kapcsán mindenki utánanézett már annak, hogyan is kell fordítani az isten szót. A Jobbik elnöke török nyelven tartott előadást. 

Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa : 

Ha Törökországban vagyok, török diákoknak tartok előadást és láthatóan ujjonganak, amiről én beszélek, akkor nem a keresztény Allah-ról beszélek, hanem a muszlim Allah-ról. A közönség pedig ezért ujjongott, nem azért mert, de szép gyerek ez a Gábor.
Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője:

Nem tudjuk kik voltak ott, nem tudjuk mi volt Vona Gábor motivációja ezzel a beszéddel. Édes mindegy, hogy fordítjuk vagy, hogy nem fordítjuk. Vona Gábor elment Törökországba és radikálisok előtt szerepelt, támogatólag lépett fel. 
Megint abba a hibába esünk, hogy megpróbáljuk értelmezni. Nem kell értelmezni, elment, megtapsoltatta magát, most meg viselje a következményeit 
– tette hozzá.

Szarvas Szilveszter, a PestiSrcáok.hu főszerkesztő-helyettese viszont megfejtette Vona Gábor motivációját. 

Vona Gáborból előjött az örök termékértékesítő, az örök porszívóügynök, mint korábbi foglalkozása. Úgy gondolta el kell adni a portékát, kiment Törökországba, elővette régi mechanizmusait és eladta magát. 
A teljes adás IDE KATTINTVA megtekinthető. 

ECHO TV – A nemzet hangja – Troll 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ