Cover
Belföld
Márki-Zay Péter egy alternatív valóságban él
2018-01-2607:29
Hódmezővásárhely, időközi választás
A február 25-ei hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választást sokan az április 8-ai országos voksolás főpróbájának tartják. A városban a teljes ellenzék – a Jobbiktól az MSZP-ig – összefogott a kormánypárti jelölt ellen. Havasi Katalin, a Fidesz hódmezővásárhelyi elnöke Napi aktuális című műsorunk csütörtöki adásában felhívta rá a figyelmet: Hódmezővásárhely jövője a tét, azt kell eldönteni, elkezdődik-e egy politikai kalandorozás, vagy folytatódik-e a város folyamatos fejlődése. 
A magát csalódott jobboldalinak nevező és a hódmezővásárhelyi polgármesteri székről álmodozó Márki-Zay Péter a közelmúltban egy televíziós nyilatkozatában egyebek között arról beszélt, hogy félti életét, de Havasi Katalin szerint ennek a kijelentésnek semmi alapja nincsen, mert Hódmezővásárhely egy nyugodt, kiegyensúlyozott város, ahol az emberek élik a mindennapi életüket és az élet minden területén érezhető a fejlődés. 
Ezek a vádak, amiket az országos média felkapott, a jelölt fejében születtek meg, nem a valóságot tükrözik, ez egy alternatív valóság, amiket állít, az nem igaz
– jelentette ki a kormánypárti politikus, aki szerint Márki-Zay Péter az egyetlen ember Hódmezővásárhelyen, aki egy, kizárólag a rendőrségre bekötött térfigyelő kamerától megijed.

Havasi Katalin minden vásárhelyi lakos számára sértőnek nevezte, hogy az országos politika egy választási kísérleti terepnek tekinti az időközi polgármester-választást. A Fidesz hódmezővásárhelyi elnöke szerint – utalva Németh László plébános esetére – pont azok mondják a demokrácia hiányát, a diktatúravádat, akik saját maguk követik el ezeket a hibákat, akik saját maguk tiltanák meg, hogy bárki a véleményét elmondja

A teljes adás IDE KATTINTVA tekinthető meg 

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális 

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ