Belföld
Fidesz: A Jobbik mindenre képes a hatalomért
2018-01-2617:30
fidesz, jobbik
A Fidesz szerint a Jobbikról mára mindenki tudja, hogy a hatalomért és a pénzért tényleg mindenre képes, az ország védelmében sem lehet rájuk számítani.
A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője sajtótájékoztatóján azt mondta: csődöt mondott a jogi határzár és elmondása szerint joggal elvárható lett volna, hogy titkos oltalmazotti, befogadotti vagy menekültstátuszok nem születnek. Ehhez képest a kormány az elmúlt 3 évben 2300 esetben szegte meg az állítását - mondta. 

A Fidesz közleményében azt írta, a Fideszről az egész világ tudja, hogy nem telepít be migránsokat, és soha nem fogadja el a kötelező kvótát, a Jobbikról viszont már mindenki tudja, hogy "hatalomért és a pénzért tényleg mindenre képes", az ország védelmében sem lehet rájuk számítani. Vona Gábor - mint írták - ha kell, akkor Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt megakadályozza a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, és amikor muszlim országban jár, "titokban Allahot dicsőíti". 

MTI 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ