Cover
Belföld
Juhász Péterék aluljáróban akartak aludni, elzavarták őket
2018-01-2506:39
Enyhén szólva sem részesültek meleg fogadtatásban az Együtt képviselői a Kálvin téri aluljáróban, az ott élő hajléktalanok ugyanis megpróbálták elzavarni onnan a párt politikusait. Juhász Péterék aluljáróban akarták tölteni a szerda éjszakát, ezzel tiltakozva a szerintük rossz hajléktalanellátás miatt. 
Kartondobozokból építettek maguknak ágyat a Kálvin téri aluljáróban az Együtt politikusai. A törpepárt képviselői elhatározták: egy éjszakára hajléktalanok lesznek, ezzel tiltakozva a véleményük szerint hiányos ellátás miatt. Csakhogy az Együtt politikusaival az ott élő hajléktalanok nem szívesen közösködtek, sőt egyikük heves káromkodások közepette fejezte ki nemtetszését. 
Juhász Péter rövidre zárta mondandóját. 
Az Együtt az nemcsak programokat ír, és az asztalfióknál dolgozik, hanem megmutatjuk azt, hogy cselekvéssel, kiállással, kitartással hogyan lehet megvalósítani ezeket. Nyilván azt, hogy most kijöttünk egy szimbolikus akció, meggyőződésünk, hogy kormányon magát a problémát tudjuk orvosolni majd. Én köszönöm, ennyit mondanék, elmegyek beszélgetni az úriemberrel, ha megengedik.
 A férfit azonban Juhász Péternek nem sikerült meggyőznie igazáról. A hajléktalan bohóckodásnak nevezte a politikus akcióját, aki szerinte csak sablonos szövegeket mondott. 

Juhász Péter és párttársai az eset után azt mondták, megpróbálják átvészelni az éjszakát az aluljáróban. 

ECHO TV – A nemzet hangja - Híradó 

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ