Cover
Belföld
Bakondi György: Nincs ellentmondás aközött, hogy 650 határsértési kísérlet történt, míg a rendőrség csak 25 elfogott határsértő migránst említ
2018-01-2521:17
Továbbra is ostrom alatt a déli határzár. Napi aktuális című műsorunk vendége volt Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. 650 határsértési kísérlet történt, míg a rendőrség csak 25 elfogott határsértő migránst említ, az ezzel kapcsolatos adatokat is tisztázta a főtanácsadó.
650 kísérletet hajtottak végre a határon, az ORFK adatai szerint az hangzott el, hogy 25. A kettő között nincs ellentét, tudniillik 25 szabálysértési alakzatot tart nyilván a rendőrség, mégpedig az ukrán, a román és a horvát szakaszon. 650 kísérlet történt, melynek felét megakadályozták a kerítésnél, másik felét kicsit bentebb elfogták és visszakísérték a kerítés túloldalára, ilyenkor nem indul szabálysértési eljárás. Azt javaslom, tájékozódjanak kicsit jobban, mert ez így pontatlan.
Bakondi György hozzátette, hogy fontosnak tartják kikérni a magyar emberek véleményét olyan fontos témákban, mint a kvóta szerinti elosztás, a bevándorlók befogadása, nemzeti identitásunk megváltoztatása.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA megtekinthető. 

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ