Cover
Belföld
"Lehet, hogy már hamarabb ki kellett volna lépnem az Együttből"
2018-01-2420:43
komáromi zoltán, napi aktuális, együtt, mszp
Kilépett az Együtt-ből Komáromi Zoltán. Az egészségügyi szakpolitikus Facebook oldalán azt írta, hogy "nem tud egyetérteni azzal a kamikaze mentalitással, amivel Szigetvári Viktor vezetésével az Együtt a túlélése érdekében elindult. Semmi korszakváltás, semmi kormányváltás, semmi együttműködés. Ehelyett a szövetségesek kritizálása és a felelőtlen döntések jellemzik az Együtt vezetését." Komáromi Zoltán a Napi aktuálisban elmondta, hogy nem volt semmilyen konfliktusa Szigetvári Viktorral, nem ez van a kilépés hátterében.
A szakpolitikus szerint azért nem volt konfliktus közöttük, mert ő a saját területén tette a dolgát, de a "szervezet nem vette fel a tempót, ezért úgy döntöttem, hogy ha itt nem tudok megfelelő eredményeket elérni, akkor nem kell ittmaradni. Lehet tovább is vártam, de most jött el az idő amikor meg tudtam tenni."

Komáromi Zoltán már Karácsony Gergely tanácsadói csapatát erősíti, de nem lépett be a Párbeszédbe. Döntését azzal indokolta, hogy Karácsony Gergely tisztában van azzal, hogy az egészségügyi rendszert milyen elvek alapján lehet végigvinni. A háziorvos szerint csak nekik van ajánlata az egészségügyi problémákra, így nem vár semmilyen konfliktust például az MSZP-vel.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA NÉZHETŐ VISSZA.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ