Cover
Belföld
Fidesz: A kormány februárban terjessze a parlament elé a "Stop Soros" törvénycsomagot!
2018-01-2011:50
stop soros, fidesz, budai gyula
A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy februárban terjessze a parlament elé a "Stop Soros" törvénycsomagot, hogy az Országgyűlés tárgyalni tudja - közölte Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő. 
Budai Gyula azt mondta: 
Még egy nap sem telt el a törvénycsomag társadalmi vitára bocsájtása óta, de a Soros-szervezetek már támadják. Az kiabál, akinek a háza ég, valószínűleg a Soros-szervezetek magukra ismertek mint bevándorlást szervező, migrációt segítő tömörülések. 
A "Stop Soros" törvénycsomag ellen azok emelték fel elsőként a szavukat, akik támadják a kormány bevándorláspolitikáját, akik szervezik és elősegítik a migrációt és akiket Soros György pénzel - jelentette ki, megnevezve a Magyar Helsinki Bizottságot, az Amnesty Internationalt és a Társaság a Szabadságjogokért szervezetet.

Kifejtette: 
A Soros-szervezetek jelentették fel Magyarországot több alkalommal Brüsszelben, ők azok, akik a kerítés és a magyar kormány bevándorlás-politikája miatt tüntetést szerveztek, ők azok, akik kezdettől fogva támadják a jogi határzárat, a tranzitzónákat, és a magyar határvédelmet, az ott szolgáló rendőröket. Ők azok, akik támadták a kvóta-népszavazást, a "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultációt, akik Ahmed H. szabadon bocsátását követelik, s nyakig benne vannak a migránsbizniszben, s akik nem hajlandóak közölni, mekkora összeget kapnak külföldről 
- sorolta. 

Megjegyezte: ezen szervezetek készítették elő a Magyarországot elítélő uniós parlamenti határozatot, Soros-jelentést is. 

A jogszabályok mindenkire vonatkoznak, azokat mindenkinek be kell tartania. Minden jogszabályban vannak szankciók, amelyek rögzítik, mi várható, ha valaki a törvényt nem tartja be - tette hozzá Budai Gyula.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ