Cover
Belföld
Németh Szilárd: Szél Bernadett a Soros-hálózat tagja
2018-01-1821:49
németh szilárd, fidesz, Nemzetbiztonsági bizottság, soros terv, szél bernadett, LMP, migráció
Más LMP-s képviselő jelen lehet a Nemzetbiztonsági bizottság jövő heti ülésén, de Soros Györgyhöz fűződő kapcsolatai miatt Szél Bernadett nem - erről Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politikus közölte: Magyarország egyetlen illegális migránst sem fogadott be.
Németh Szilárd kifejtette, Szél Bernadett korábban Soros György különböző szervezeteinél dolgozott. Kérdésre válaszolva közölte, Szél Bernadett azért mehetett át a nemzetbiztonsági átvilágításon, mert amikor a bizottságba választották, akkor még mások voltak a politikai viszonyok Magyarországon. Pontosan ezek miatt nem akarják, hogy fontos belbiztonsági információk jussanak a birtokába, ezért bojkottálják az ülést, amennyiben az LMP-s képviselő részt vesz rajta. 

Szél Bernadett óriási kockázatot jelent a nemzet biztonságára 
– mondta Németh Szilárd.
  
Magyarországra egyetlen illegális bevándorló egyetlen egy kvótamigráns sem érkezett 
– jelentette ki Németh Szilárd. Az más kérdés, hogy vannak menekültek, akik oltalmazotti státuszt kaptak Magyarországon. Ők azok, akik megfelelnek a genfi egyezményben foglaltaknak. 

Tudjuk, hogy kicsoda, honnét és miért jött, illetve, mit akar. Ők azért jöttek, mert üldözik őket, és ezeket az embereket Magyarország megvédi, mert hazánk betartja a nemzetközi szerződéseket 
- szögezte le Németh Szilárd.

A teljes adás IDE KATTINTVA tekinthető meg. 

ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ