Cover
Belföld
Csütörtökön nyitja kapuit az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás
2018-01-1707:20
educatio, hungexpo, oktatás, karrier
Több mint százötven oktatási intézmény mutatkozik be a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon január 18. és 20. között a Hungexpon. A rendezvényen az intézmények bemutatkozása mellett a diákok információhoz juthatnak a különböző ösztöndíjakról, az egyes szakmákról, a duális képzésekről, nyelviskolákról, kollégiumokról, megismerhetik az átképzési lehetőségeket és karrierépítési tanácsokat is kaphatnak.
Az oktatási seregszemlén szinte valamennyi felsőoktatási intézmény, nyelviskolák és számos duális és szakképző, illetve átképző hely, valamint egyéb hallgatói szolgáltatást nyújtó kiállító gondoskodik a felsőoktatási lehetőségek teljes körű bemutatásáról. Az aktuális munkaerő-piaci és pályaválasztási trendekhez igazodva a szervezők több informatikai és programozói képzést nyújtó központnak is bemutatkozási lehetőséget nyújtanak 2018-ban. 

A programok között a karriertervezés is kiemelt hangsúlyt kap. A duális képzési helyek és a leendő munkáltatók aktuális gyakornoki és karrierprogramjaikkal jelennek meg, a még bizonytalanok pedig pályaorientációs tanácsadók segítségével találhatják meg a számukra kedvező irányt. 

A magyar felsőoktatási szereplők mellett 25 nemzetközi partnerrel is megismerkedhetnek a látogatók. A rendezvényen pedagógusok és intézményvezetők a szakma újdonságairól, korszerű taneszközökről és módszerekről informálódhatnak. 

MTI

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ