Cover
Belföld
Németh Szilárd: A Fidesz kivonul a nemzetbiztonsági üléséről, ha Szél Bernadett megjelenik
2018-01-1617:07
németh szilárd, szél bernadett, soros györgy
Kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának Soros-tervvel foglalkozó üléséről, ha azon megjelenik Szél Bernadett, az LMP képviselője - mondta  Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke a PestiSrácoknak. A hírportál információi szerint Szél Bernadett gimnazistaként a Soros-alapítvány pénzén az USA-ban töltött egy nyarat, a 2000-es évek elején pedig a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületben is tevékenykedett.
A pestisracok.hu oldalon kedden megjelent cikk szerint a Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: "Szél Bernadett, és más LMP-s politikusok a Soros-tervet támogatják, és nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Szél Bernadett a Soros-birodalom alkalmazottja, fizetett alkalmazottja volt. Aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, aki az egész pártot így irányítja, aki az egész LMP-t ennek a Soros-tervnek a megvalósításáért mozgatja, az nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Ha így lesz, mi kivonulunk". 

"Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének" - mondta a kormánypárti politikus hozzátéve: a milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese. Németh Szilárd hangsúlyozta: Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ