Cover
Belföld
Bizonytalan együttműködés Fodor Gábor és a szocialisták között
2018-01-1620:15
Fodor Gábor, Liberálisok, mszp
Továbbra sem árulta el Fodor Gábor, hogy rajta lesz-e az MSZP-Párbeszéd közös választási listáján, de az ellenzéki pártokkal való együttműködés tényét megerősítette a Liberálisok elnöke. A szocialisták abban bíznak az egy százalékos támogatottsággal rendelkező párt több tízezer szavazót hoz a szövetségüknek.
"Nyilvánvaló, hogy egy együttműködés arról szól, hogy minden politikai erő ott van ebben az együttműködésben valamilyen formában és a politikai céljait el tudja érni" - ezt a kitérő választ adta a Magyar Liberális Párt elnöke arra a kérdésre, rajta lesz-e az MSZP-Párbeszéd választási listáján. A három párt még hétfőn adott ki közleményt, amiben megerősítették közösen indulnak a 2018-as országgyűlési választásokon. Fodor Gábor szerint elsősorban azt a politikai erőt kell felmutatni, amelyik világossá teszi, hogy itt van együttműködés a pártok között. 

Az ECHO TV információi szerint a Liberálisok a közös indulást szorgalmazzák, így azonban a három pártnak már 15%-os belépési küszöböt kellene elérni, ebbe azonban a szocialisták nem akarnak beleegyezni.

ECHO TV
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ